V Ogólnopolski Zjazd Pielęgniarek, Położnych i przedstawicieli innych zawodów medycznych
wrzesień
07 - 09
"Zdrowie i jakość pracy personelu medycznego w erze post Covid"
Miejsce : Mikołajki, Hotel Amax, Aleja Spacerowa 7
Data: 07 wrzesień 2022

 

Program :
  • Jak skutecznie komunikować się w zespole. Lekarz-Pielęgniarka-Pacjent. Skutki błędów w komunikacji na jakość życia zawodowego i osobistego - Marcin Wanke, trener komunikacji interpersonalnej, andragog 

  • Czy choroby zawodowe są nieuniknione? Wybrane przykłady. Najczęstsze zaniedbania. Możliwości profilaktyki - Dorota Borkiewicz, mgr spec. Pielęgniarstwa z zakresu medycyny pracy oraz specjalista pielęgniarstwa zachowawczego

  • Jak uchronić się od bólu i polepszyć codzienną jakość życia. Odkryj to co nieoczywiste i poznaj świadomy trening w nowatorskiej odsłonie - Damian Moszczyński, fizjoterapeuta, posiada 25-letnie doświadczenie jako zawodnik oraz trener w sporcie zawodowym (piłka ręczna) z aktualnym kierunkiem kształcenia jako fizjoterapeuta i terapeuta manualny, zajmuje się indywidualną pracą w formie Medycznego Treningu Terapeutycznego

  • Wypalenie zawodowe czy wyczerpanie? Odkryj granice i reaguj - Anna Osińska, pedagog 

  • Odpowiedzialność zawodowa pielęgniarek i położnych. Aktualności dotyczące różnych aspektów wykonywania zawodu w aspekcie doświadczeń z czasu pandemii i przepisów prawa - dr hab. n. med. i n. o zdr. Anna Augustynowicz, adiunkt w Warszawskim Uniwersytecie Medycznym oraz w Centrum Medycznym Kształcenia Podyplomowego. Zajmuje się problematyką odpowiedzialności prawnej personelu medycznego oraz prawami pacjenta i prawami personelu medycznego. Autorka szeregu publikacji w tym zakresie

  • Procedury a minimalizowanie ekspozycji zawodowej - Ilona Olczyk, Kierownik Sekcji ds. Zakażeń Szpitalnych przy Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Im. dr Wł. Biegańskiego w Łodzi 

  • Najczęstsze błędy żywieniowe  po przebytym covid.19. Co pomaga a co utrudnia pełen powrót do formy - dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UE, Katedra Technologii Żywności i Żywienia, Wydział Inżynierii Produkcji, Uniwersytet Ekonomiczny

Termin :
07 wrzesień 2022 - 09 wrzesień 2022     
Miejsce :
Mikołajki, Hotel Amax, Aleja Spacerowa 7
Cena :
1390 zł/os.
Zapewniamy :
udział, materiały, przerwy kawowe, wyżywienie, zakwaterowanie w pokoju 2-os.
Zgłoszenia :
  1. poprzez wypełnienie i przeslanie formularza zgłoszeniowego znajdującego się poniżej

  2. e-mailem : pce@pce.com.pl

Osoby uczestniczące w szkoleniu otrzymają potwierdzenie przyjęcia  zgłoszenia na adres e-mailowy. Jeżeli nie otrzymają Państwo od  nas potwierdzenia w ciągu 24h oznacza to, że zgłoszenie do nas nie dotarło.

 

PŁATNOŚĆ NALEŻY UISCIĆ PRZELEWEM PRZED SZKOLENIEM

KONTO: Polskie Centrum Edukacji Anna Osińska BANK MILLENNIUM S.A.

            32 1160 2202 0000 0000 2731 7659

na przelewie prosimy umieścić nazwisko uczestnika oraz datę szkolenia

 

WARUNKI PŁATNOŚCI I REZYGNACJI

Upoważniam Polskie Centrum Edukacji do wystawienia elektronicznej faktury VAT.
Przy rezygnacji poniżej 21 dnia organizator zatrzymuje 100% wpłaconej kwoty. Nieobecność na szkoleniu nie zwalnia nas z obowiązku zapłaty za szkolenia.

Faktury wysyłane są elektronicznie. Wysyłka korespondencji papierowej (Faktura VAT) koszt 8 zł netto.

Dodatkowe informacje :

Rejestracja uczestników w dniu 7 września od godz. 13:00  

Rozpoczęcie zjazdu w dniu 7 września o godz. 14:30

Zakończenie zjazdu w dniu 9 września ok. godz. 12:00



Formularz zgłoszenia
Partnerzy wydarzenia
Baza sprzętu medycznego
MEDIPMENT.PL MEDICAL EQUIPMENT   Dynamiczne zmiany zachodzące w branży medycznej skutkują wzrostem zaint...
czytaj więcej
Wydarzenia
styczeń
01
sierpień
30
sierpień
30
wrzesień
07